Header Van Oosterom Bouw

Topkwaliteit en duurzaamheid op letterlijk elk aspect

Wij nemen de volledige coördinatie van het project op ons, inclusief essentiële aspecten als schilderwerk, stukadoorswerk, loodgieterswerk, elektrawerk en afvalbeheer. Zo garanderen we een gestroomlijnde uitvoering die voldoet aan uw specifieke wensen.

Home Van Oosterom Bouw

Wij maken van wonen en werken een waar genot.

Onze reputatie als erkend leerbedrijf sinds 2018 bevestigt onze toewijding aan het opleiden van mbo-studenten tot bekwame vakmensen. Onze kernwaarden zijn gebaseerd op het realiseren van ultiem woongenot, het ontzorgen van onze klanten en het creëren van een luxe beleving. Kortom, Van Oosterom Bouw maakt van wonen en werken een waar genot.

Over Van Oosterom Bouw
Over Van Oosterom Bouw
Home Van Oosterom Bouw
Klanttype Van Oosterom Bouw
Wij garanderen een gestroomlijnde uitvoering die voldoet aan uw specifieke wensen.

Of het nu gaat om het (ver)bouwen van uw droomhuis of het realiseren van zakelijke projecten, wij zijn uw partner in bouwen met toewijding en expertise. Ontdek hoe Van Oosterom Bouw streeft naar de hoogste kwaliteit in woning- en utiliteitsbouw.

Particulier

Van Oosterom Bouw specialiseert zich in op maat gemaakte woningbouw, waarbij we nauwkeurig luisteren naar uw wensen en behoeften.

Zakelijk

Van Oosterom Bouw biedt, in samenwerking met andere bedrijven, uitgebreide diensten op het gebied van utiliteitsbouw aan.

Ons team

Deze specialisten helpen u graag bij het realiseren van uw nieuwbouw, verbouw of renovatie. En dat allemaal met één doel: van wonen en werken een waar genot maken.
Over Van Oosterom Bouw
Maikel
Over Van Oosterom Bouw
Rudy
Over Van Oosterom Bouw
Kees
Over Van Oosterom Bouw
Sem

Uitgelichte projecten

Particulier

Afwerking begane grond vrijstaande woning
Verbouwen van begane grond (vrijstaande woning)

Zakelijk

De Box in Spakenburg, een leuk traject voor Van Oosterom Bouw
Realiseren van sportschool